| 1. | הגדרות |
| 2. | איסור שיווק מוצרי בשר ללא תאריך |
| 3. | קביעת תאריך ייצור קוביעת תאריך אחרון המומלץ לשימוש |
| 4. | סימון תאריך |
| 5. | סימון תנאי אחזקה |
| 6. | אופן הסימון |
| 7. | איסור שינוי סימון |
| 8. | איסור שיווק |
| 9. | תחילה |
צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (סימון תאריך על מוצרי בשר ומוצרי דגים), התשמ"ד-1984 1בתוקף סמכותי לפי הסעיפים 5 ו–15 לחוק הפיקוח על מצרכים ושירותים, התשי"ח-1957, ולפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה: |
| 1. (תיקון התש"ן) בצו זה - |
| 2. (תיקון התש"ן) לא ישווק אדם מוצר בשר או מוצר דגים אלא אם כן הוא מסומן בתאריך האחרון המומלץ לשימוש בו, או בתאריך ייצורו, לפי העניין, הכל כאמור בצו זה. |
| 8. (תיקון התש"ן) לא ישווק אדם מוצר בשר או מוצר דגים - (1) שלא סומן כאמור בצו זה; (2) שפג התאריך האחרון המומלץ לשימוש בו. |
| 9. תחילתו של צו זה שלושה חדשים מיום פרסומו. ב' באדר א' התשמ"ד (5 בפברואר 1984) ברוך מודן המנהל הכללי של משרד הבריאות
|