| 1. | הגדרות |
| 2. | הסדרת ההחסנה והאיסום בקור |
| 3. | הסדרת הרכישה וההעברה על ידי יצרן |
| 4. | שמירת דינים אחרים |
| 5. | השם |
צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (בשר קפוא), התשי"ט-1959 1 |
| 1. בצו זה - |
| 2. לא ימסור אדם בשר קפוא להחסנה או לאיסום בקור, ולא יקבלו כאמור, אלא לפי היתר מאת המנהל ובהתאם לתנאי ההיתר. |
| 3. לא ירכוש יצרן את הבעלות או את ההחזקה על בשר קפוא, לא יעביר לאחר את הבעלות או את ההחזקה עליו, ולא יחזיק בשר קפוא, אלא לפי היתר מאת המנהל ובהתאם לתנאי ההיתר. |
| 4. צו זה אינו בא לגרוע מכוחו של כל דין אחר. |
| 5. לצו זה ייקרא "צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (בשר קפוא), התשי"ט-1959". כ"ו באייר התשי"ט (3 ביוני 1959) פנחס ספיר שר המסחר והתעשיה |