צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (בשר קפוא), התשי"ט-1959
הקליקו על כותרת הסעיף
1. הגדרות
2. הסדרת ההחסנה והאיסום בקור
3. הסדרת הרכישה וההעברה על ידי יצרן
4. שמירת דינים אחרים
5. השם

צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (בשר קפוא), התשי"ט-1959 1

בתוקף סמכותי לפי סעיפים 5 ו–15 לחוק הפיקוח על מצרכים ושירותים, התשי"ח-1957, אני מצווה לאמור:
 
1.   
הגדרות
בצו זה -
"בשר קפוא" - בשר בקר קפוא מיבוא;
"יצרן" - יצרן של נקניק או נקניקיות או יצרן של שימורי בשר אחרים;
2.   
הסדרת ההחסנה והאיסום בקור
לא ימסור אדם בשר קפוא להחסנה או לאיסום בקור, ולא יקבלו כאמור, אלא לפי היתר מאת המנהל ובהתאם לתנאי ההיתר.
3.   
הסדרת הרכישה וההעברה על ידי יצרן
לא ירכוש יצרן את הבעלות או את ההחזקה על בשר קפוא, לא יעביר לאחר את הבעלות או את ההחזקה עליו, ולא יחזיק בשר קפוא, אלא לפי היתר מאת המנהל ובהתאם לתנאי ההיתר.
4.   
שמירת דינים אחרים
צו זה אינו בא לגרוע מכוחו של כל דין אחר.
5.   
השם

כ"ו באייר התשי"ט (3 ביוני 1959)
פנחס ספיר
שר המסחר והתעשיה
[1.] ק"ת 914, התשי"ט (4.6.1959), עמ' 1488.