| 1. | הגדרות |
| 2. | אחריות מוביל |
| פרק שני: הארגז | |
| 3. | הסדר ההובלה |
| 4. | דפנות הארגז |
| 5. | תוכן הארגז |
| 6. | החזקת לחם בארגז |
| 7. | חובת סימון הארגז |
| 8. | שפת הסימון |
| פרק שלישי: הכלים | |
| 9. | הסדר ההטענה והפריקה |
| 10. | חומר הכלים |
| 11. | איסור הנחת כלים מחוץ לארגז |
| 12. | החזקת כלים |
| פרק רביעי: הובלת לחם | |
| 13. | הובלה בתנאים תברואיים |
| 14. | איסור השימוש בבדים |
| 15. | הנחת לחם בארגז |
| פרק חמישי: בריאות המוביל | |
| 16. | נקיון המוביל |
| 17. | בריאות המוביל |
| 18. | אישור רפואי |
| 19. | בדיקות רפואיות |
| פרק שישי: הוראות שונות | |
| 20. | שמירת דינים |
| 21. | תחילה |
| 22. | השם |
צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (הובלת לחם), התשי"ח-1957 1בתוקף סמכותי לפי הסעיפים 5 ו–15 לחוק הפיקוח על מצרכים ושירותים, התשי"ח-1957, ובתוקף שאר הסמכויות הנתונות לי לפי כל דין, אני מצווה לאמור: |
| 2. |
| 3. לא יוביל אדם לחם אלא בארגז סגור, יבש ונקי שהותקנו בו פתחי אוורור מספיקים. |
| 4. הדפנות החיצוניים והפנימיים של הארגז יהיו חלקים ושלמים. הדפנות החיצוניים של הארגז יהיו צבועים בצבע שמן או בכל צבע יציב אחר. |
| 6. לא יחזיק אדם בארגז בשעת הובלת לחם או פריקתו אלא לחם וכלים. |
| 7. לא יוביל אדם לחם אלא בארגז שעליו סימן בצבע שמן המכיל פרטים אלה: (1) שם המאפיה או סימן המסחר שלה, אם ישנו; (2) מען המאפיה. |
| 8. |
| 9. לא יטעין אדם לחם ולא יפרקו אלא בכלים נקיים ויבשים, ובלבד שמותר להטעין לחם על גבי לוחות–עץ עליהם הונח הלחם לאחר הוצאתו מן התנור. |
| 10. הכלים יהיו עשויים מפח מגולוון, ממתכת בלתי–מחלידה, מפלסטיק או מכל חומר אחר יציב, חלק ושלם שאושר על ידי המנהל. |
| 11. לא יניח אדם כלים ברחוב או במדרכה או בכל מקום אחר שאינו ארגז או שולחן. |
| 12. |
| 13. לא יוביל אדם לחם בתנאים בלתי–תברואיים או כשהלחם אינו ראוי למאכל אדם או נתקלקל, הושחת, או איכותו נפגמה מסיבות כלשהן. |
| 14. לא יכסה אדם לחם ולא יניח תחתיו שקים, בדים או כל חומר אחר, ובלבד שמותר בימות גשמים לכסות לחם בסדין לבן ונקי. |
| 15. |
| 16. לא יוביל אדם לחם ולא ירשה לאחר להוביל לחם, אלא אם - (1) המוביל לבוש בשעת ההובלה בגדים נקיים; (2) ידיו וציפורניו של המוביל הן נקיות. |
| 19. |
| 20. צו זה אינו בא לגרוע מכוחו של כל דין אחר. |
| 21. תחילתו של צו זה כתום תשעים יום מיום פרסומו ברשומות. |
| 22. לצו זה ייקרא "צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (הובלת לחם), התשכ"א-1960". ג' בכסלו התשכ"א (22 בנובמבר 1960) ישראל ברזילי שר הבריאות |