בתקנות אלה -
"לחם" - כמשמעותו בת”י 1241 ב”פרק א - עניינים כלליים” סעיף 101 "חלות התקן”;
"קובץ מפרטים של תוספי מזון" - קובץ מפרטים של תוספי מזון (Compendium of Food Additive Specifications ) של ועדת המומחים לתוספי מזון מטעם ארגון הבריאות העולמי וארגון המזון והחקלאות של האו”ם, רומא המהדורה המעודכנת ביותר;
"קווים מנחים לשמות קבוצתיים ולמספור בין–לאומי של תוספי מזון" - קווים מנחים של נציבות קודקס אלימנטריוס לשמות קבוצתיים ולמספור בין–לאומי של תוספי מזון, כתיקונם עד שנת 2013 ( CLASS NAMES AND THE INTERNATIONAL NUMBERING SYSTEM FOR FOOD ADDITIVES CAC/GL 1989-36 );
"שימוש בעת ייצור” - סיכה ושימון של חלקי ציוד הבאים במגע או העשויים לבוא במגע עם לחם במהלך כל זמן הכנתו, לרבות בכל שלב משלבי הכנת הבצק, עיצובו ואריזתו;
"שמן מינרלי” - תערובת של פחמימנים פרפיניים ונפטניים המתקבלת מנפט גולמי באמצעות תהליכי זיכוך וטיהור שונים, כגון: זיקוק, מיצוי וגיבוש;
"שמן מינרלי, צמיגות גבוהה” - שמן מינרלי בצמיגות גבוהה MINERAL OIL , HIGH VISCOSITY , שמספרו בקובץ המפרטים של תוספי מזון הוא, INS No. 905a ובקווים המנחים לשמות קבוצתיים ולמספור בין–לאומי של תוספי מזון, הוא מופיע גם במספר INS No. 905d ;
"שמן מינרלי, צמיגות בינונית” - שמן מינרלי בצמיגות בינונית, MINERAL OIL MEDIUM VISCOSITY , שמספרו בקובץ המפרטים של תוספי מזון הוא INS No. 905e ;
"ת”י 1241" - תקן ישראלי 1241 "לחם” מפברואר 1996, שעותק שלו מופקד לעיון הציבור במשרדים המפורטים בהודעה בדבר המקומות להפקדת תקנים רשמיים.