| 1. | הגדרות |
| 2. | סימון גלוטן |
| 3. | סימון ללא גלוטן |
| 4. | תחילה |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (סימון גלוטן), התשנ"ו-1996 1בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה: |
| 1. בתקנות אלה, |
| 3. (תיקונים: התשנ"ז, התשע"א) יכול שמזון יסומן במלים "ללא גלוטן" אם נתקיימו לגביו התנאים שלהלן: (1) שיעור הגלוטן בו אינו עולה או שווה ל-20 חלקים למיליון; (2) הוא יוצר בתנאי ייצור נאותים כהגדרתם בתקנות בריאות הציבור (מזון) (תנאי ייצור נאותים), התשנ"ג-1993, להנחת דעתו של המנהל; (3) ננקטו הצעדים הדרושים כדי להבטיח כי רמת הגלוטן בחומר הגלם ובמזון לא תעלה על 20 חלקים למיליון. |
| 4. תחילתה של תקנה 2 שנה מיום פרסומן של תקנות אלה ותחילתה של תקנה 3 - שלושים ימים מיום פרסומן. ו' באייר התשנ"ו (25 באפריל 1996)
|