| 1. | הגדרות |
| 2. | אחריות מוביל |
| פרק שני: הארגז | |
| 3. | הסדר ההובלה |
| 4. | דפנות הארגז |
| 5. | תוכן הארגז |
| 6. | החזקת לחם בארגז |
| 7. | חובת סימון הארגז |
| 8. | שפת הסימון |
| פרק שלישי: הכלים | |
| 9. | הסדר ההטענה והפריקה |
| 10. | חומר הכלים |
| 11. | איסור הנחת כלים מחוץ לארגז |
| 12. | החזקת כלים |
| פרק רביעי: הובלת לחם | |
| 13. | הובלה בתנאים תברואיים |
| 14. | איסור השימוש בבדים |
| 15. | הנחת לחם בארגז |
| פרק חמישי: בריאות המוביל | |
| 16. | נקיון המוביל |
| 17. | בריאות המוביל |
| 18. | אישור רפואי |
| 19. | בדיקות רפואיות |
| פרק שישי: הוראות שונות | |
| 20. | שמירת דינים |
| 21. | תחילה |
| 22. | השם |
צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (הובלת לחם), התשי"ח-1957 1 בתוקף סמכותי לפי הסעיפים 5 ו–15 לחוק הפיקוח על מצרכים ושירותים, התשי"ח-1957, ובתוקף שאר הסמכויות הנתונות לי לפי כל דין, אני מצווה לאמור: |
| 1. |
| 2. |
| 3. |
| 4. |
| 5. |
| 6. |
| 7. |
| 8. |
| 9. |
| 10. |
| 11. |
| 12. |
| 13. |
| 14. |
| 15. |
| 16. |
| 17. |
| 18. |
| 19. |
| 20. |
| 21. |
| 22. לצו זה ייקרא "צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (הובלת לחם), התשכ"א-1960". ג' בכסלו התשכ"א (22 בנובמבר 1960) ישראל ברזילי שר הבריאות |