תקנות הגנה על בריאות הציבור (מזון) (דיגום משלוחי מזון רגיש לבדיקות מעבדה בתחנת הסגר), התש"ף-2020 1 בתוקף סמכותי לפי סעיפים 54(ב), 116(2)(ב), (6), (8) ו-(9) ו-312(א) לחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע"ו-2015 (להלן - החוק), ובהתייעצות עם שר הכלכלה והתעשייה, אני מתקין תקנות אלה: |
| 1. |
| 2. |
| 3. |
| 4. |
| 5. |
| 6. |
| 7. |
| 8. |
| 9. |
| 10. |
| 11. |
| 12. (7) מוצרי מזון שיש לאחסנם, להחזיקם או להובילם בטמפרטורה מבוקרת או בטמפרטורה מוגדרת, כהגדרתם בחוק, ובלבד שהטמפרטורה נמוכה מ-8 מעלות צלזיוס, למעט חמאה וממרחי חמאה בתוספת שומן צמחי; (8) מזונות המיועדים לשמש תחליף לדיאטה היומית, כולה או חלקה, ובכלל זה פורמולות או תוספי תזונה לספורטאים; (9) תוסף תזונה כהגדרתו בחוק; (10) ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו לשימוש כרכיב תזונתי בתעשיית המזון; (11) פטריות או תערובותיהן כולל מוצרים שבהם פטרייה היא רכיב עיקרי; (12) מיקרואורגניזמים לשימוש בתעשיית המזון או כמוצר מוגמר; (13) מי שתייה מבוקבקים, מים מינרליים ומשקאות על בסיס מים מינרליים; (14) צבעי מאכל המיועדים לשיווק קמעונאי. (5) עלי צמח הגת בצורתם הטבעית המיועדים ללעיסה. י"ט באב התש"ף (9 באוגוסט 2020) יולי (יואל) אדלשטיין שר הבריאות |