| 1. | הגדרות |
| 2. | הגבלת השימוש |
| 3. | תחולת תקנים |
| 4. | תחילה |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (שימוש בשמן מינרלי בעת ייצור לחם), התשע”ד-2014 1 בתוקף הסמכות לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ”ג-1983, שנטלתי לעצמי לפי סעיף 34 לחוק–יסוד: הממשלה, ובאישור ועדת העבודה הרווחה והבריאות של הכנסת לפי סעיף 21א(א) לחוק–יסוד: הכנסת, ולפי סעיף 2(ב) לחוק העונשין, התשל”ז-1977, אני מתקינה תקנות אלה: |
| 1. |
| 2. |
| 3. |
| 4. |