תאריך תצוגה: 28/04/2014
הקליקו על כותרת הסעיף
1. הגדרות
2. הגבלת השימוש
3. תחולת תקנים
4. תחילה

תקנות בריאות הציבור (מזון) (שימוש בשמן מינרלי בעת ייצור לחם), התשע”ד-2014 1

בתוקף הסמכות לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ”ג-1983, שנטלתי לעצמי לפי סעיף 34 לחוק–יסוד: הממשלה, ובאישור ועדת העבודה הרווחה והבריאות של הכנסת לפי סעיף 21א(א) לחוק–יסוד: הכנסת, ולפי סעיף 2(ב) לחוק העונשין, התשל”ז-1977, אני מתקינה תקנות אלה:
 
1.   
2.   
3.   
4.   
[1.] ק"ת 7372, התשע"ד (28.4.2014), עמ' 1092.

מפת מסמך

1. הגדרות
2. הגבלת השימוש
3. תחולת תקנים
4. תחילה