| 1. | הגדרות |
| 2. | דיגום |
| 3. | הגבלות על יצוא |
| 4. | סמכות המנהל לגבי סיום יצוא |
| 5. | קטיף שמוטי |
| 6. | סמכויות המנהל לגבי קטיף |
| 7. | הוראות בענין קטיף פרי הדר |
| 8. | תנאים סניטריים |
| 9. | דרשות איכות יסודיות |
| 10. | דרישות יצוא מיוחדות |
| 11. | סיווג פרי הדר ליצוא |
| 12. | איסור אריזה |
| 13. | מיון פרי הדר |
| 14. | סבילות פרי הדר |
| 15. | חיטוי ודינוג |
| 16. | עטיפת פרי הדר ליצוא וסימולו |
| 17. | אריזה ומצג של פרי הדר |
| 18. | סייגים באריזה |
| 19. | סימון |
| 20. | סימון במלה Jaffa |
| 21. | החסנת פרי הדר והעברתו |
| 22. | בדיקות |
| 23. | פסילת פרי הדר |
| 24. | אריזה מחדש |
| 25. | אחסנת פרי הדר פסול |
| 26. | משלוח נסיוני של פרי הדר |
| 27. | תשלומים |
| 28. | ביטול |
| 29. | תחילה |
| 30. | השם |
| תוספת |
תקנות לפיקוח על יצוא הצמח ומוצריו (יצוא פרי הדר), התשל"ה-1975 1 בתוקף סמכותי לפי סעיף 6 לחוק לפיקוח על יצוא הצמח ומוצריו, התשי"ד-1954, אני מתקין תקנות אלה: |
| 1. |
| 2. |
3.
|
| 4. |
| 5. |
| 6. |
| 7. |
| 8. |
| 9. |
| 10. |
| 11. |
| 12. |
13.
|
| 14. |
| 15. |
| 16. 2 (א) נייר לעטיפת פרי הדר ליצוא יהיה - (1) בעל איכות טובה, חדש, דק, יבש ונטול ריח, בכפוף לסייג כאמור בתקנה 15(ד)(1); (2) הדפסה על נייר העטיפה או על כל נייר אחר בתוך מכל וסימול הפרי ייעשו בדיו בלתי רעילה ובלחי מזיקה למזון אדם; (3) מותרת הדבקת תוויות על פרי הדר ליצוא בתנאי שהדבק איננו רעיל. |
| 17. |
| 18. |
| 19. |
20.
|
| 21. |
| 22. |
| 23. |
| 24. |
| 25. |
| 26. |
| 27. 3 (תיקון התשל"ט) בעד השירותים ישלם היצואן אגרות אלה: (1) 0.07 ש"ח לכל מכל רגיל שבו נארז פרי הדר לפי סולם הגדלים כאמור בתקנות אלה; (2) בעד פרי בצובר - מכפלה של 0.07 ש"ח במספר המכלים הרגילים שנכללים באותו מכל צובר; (3) אגרת פקוח על אריזה מחדש - 0.12 ש"ח לכל מכל פרי שאושר לאריזה מחדש; (4) אגרת פיקוח על אריזה מחדש של כל מכל צובר שאושר לאריזה מחדש - מכפלה של 0.12 ש"ח במספר המכלים הרגילים הנכללים באותו מכל צובר. |
| 28. תקנות לפיקוח על יצוא הצמח ומוצריו (יצוא פרי הדר), התש"ך-1960 - בטלות. |
| 29. |
| 30. |