תאריך תצוגה: 30/04/1996
הקליקו על כותרת הסעיף
1. הגדרות
2. איסור מיקוטוקסין
3. שיטות בדיקה
4. מזון שאינו ראוי למאכל אדם
5. ביטול
6. תחילה
תוספת

תקנות בריאות הציבור (מזון) (מיקוטוקסינים במזון), התשנ"ו-1996 1

בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-993ו, אני מתקין תקנות אלה:
 
1.   
2.   
3.   
4.   
5.   
6.   
סוג המיקוטוקסין
סוגי המזון
ריכוז מרבי של מיקטוקסין
בחלקים לביליון (מיקרוגרם לק"ג)
סך הכל אפלטוקסין

(B1+B2+G1+G2)
אגוזים, בוטנים, קמח תירס, תאנים ומוצריהם ושאר מזון
15
אפלטוקסין B1

אגוזים, בוטנים, קמח תירס, תאנים ומוצריהם ושאר מזון
5
אפלטוקסין M1

חלב או אבקת חלב (מחושב על בסיס חלב)
0.05
פטולין
מיץ תפוחי עץ
50
אוכרטוקסין A
דגנים, קטניות ומוצריהם
50
?
 
מאיר אורן
 
המנהל הכללי של משרד הבריאות
נתאשר
 
אפרים סנה
 
שר הבריאות
 
[1.] ק"ת 5746, התשנ"ו (30.4.1996), עמ' 781.

מפת מסמך

1. הגדרות
2. איסור מיקוטוקסין
3. שיטות בדיקה
4. מזון שאינו ראוי למאכל אדם
5. ביטול
6. תחילה
תוספת