| 1. | הגדרות |
| 2. | איסור מיקוטוקסין |
| 3. | שיטות בדיקה |
| 4. | מזון שאינו ראוי למאכל אדם |
| 5. | ביטול |
| 6. | תחילה |
| תוספת |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (מיקוטוקסינים במזון), התשנ"ו-1996 1 בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-993ו, אני מתקין תקנות אלה: |
| 1. |
| 2. |
| 3. |
| 4. |
| 5. תקנות בריאות הציבור (מזון) (אפלטוקסין במזון), התשמ"ט-1989 - בטלות. |
6.
|