| 1. | הגדרות |
| 2. | איסור אריזה העלולה להעביר חומר מזיק |
| 3. | איסור אריזת משקאות כהליים |
| 4. | תנאים לייצור אריזה |
| 5. | אי העברת ויניל-כלוריד-מונומר למזון |
| 6. | שיטת הבדיקה והפקדת התקן |
| 7. | תחילה |
| 8. | השם |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (חמרי אריזה), התשל"ז-1977 1 בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון), 1935, אני מתקין תקנות אלה: |
| 1. |
| 2. |
| 3. |
| 4. |
| 5. |
| 6. |
| 7. |
| 8. לתקנות אלה ייקרא "פקודת בריאות הציבור (מזון) (חומרי אריזה), התשל"ז-1977". |
תוספת (תקנה 4(1)) תרכובות הבדיל האורגני שמותר להוסיפן לפולי-ויניל-כלוריד המשמש לאריזת מזון: 1. di - (n - octyl) tin S i S 1 -bis (iso octyl mer captoate); 2. di-(n - octyl) tin maleater powder. 3. Dimethyltin/Monomethyltin Isooctyl Mercaptoacetates המורכבים: מ-(Dimethyltin bis (isooctyl mercaptoacetate) שמספרו ב-CAS הוא 1-01-26636 ו–Monomethyl tris (isooctyl mercaptoacetate) שמספרו ב-CAS הוא 6-38-54849 - בהתאם למפרט ולטוהר שפורסמו בסעיף 178.2010 לקוד שעותק ממנו מופקד בספריה; תערובת המייצבים תוסף לפולימרים ברמות שלא יעלו על %2 ממשקל חמרי האריזה. כ"ג בכסלו התשל"ז (15 בדצמבר 1976)
|