תאריך תצוגה: 27/07/1986
הקליקו על כותרת הסעיף
1. הגדרות
2. איסור אריזה העלולה להעביר חומר מזיק
3. איסור אריזת משקאות כהליים
4. תנאים לייצור אריזה
5. אי העברת ויניל-כלוריד-מונומר למזון
6. שיטת הבדיקה והפקדת התקן
7. תחילה
8. השם

תקנות בריאות הציבור (מזון) (חמרי אריזה), התשל"ז-1977 1

בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון), 1935, אני מתקין תקנות אלה:
 
1.   
"CAS" - פנקס רישום השמות הכימיים של חמרים כימיים ונוסחתם, שמוציאה לאור האגודה הכימית האמריקנית, שעותק מדפיו הנוגעים לתקנות אלה מופקד בספריית משרד הבריאות בירושלים, רח' המלך דוד 20 (להלן - הספריה).
2.   
3.   
4.   
5.   
6.   
7.   
8.   
תוספת
(תקנה 4(1))
תרכובות הבדיל האורגני שמותר להוסיפן לפולי-ויניל-כלוריד המשמש לאריזת מזון:
1. di - (n - octyl) tin S i S 1 -bis (iso octyl mer captoate);
2. di-(n - octyl) tin maleater powder.
3. Dimethyltin/Monomethyltin Isooctyl Mercaptoacetates

המורכבים: מ-(Dimethyltin bis (isooctyl mercaptoacetate) שמספרו ב-CAS הוא

1-01-26636 ו–Monomethyl tris (isooctyl mercaptoacetate) שמספרו ב-CAS הוא 6-38-54849 - בהתאם למפרט ולטוהר שפורסמו בסעיף 178.2010 לקוד שעותק ממנו מופקד בספריה; תערובת המייצבים תוסף לפולימרים ברמות שלא יעלו על %2 ממשקל חמרי האריזה.
כ"ג בכסלו התשל"ז (15 בדצמבר 1976)
 
יעקב מנצ'ל
 
המנהל הכללי של משרד הבריאות
אני מאשר
 
ויקטור שם–טוב
 
שר הבריאות
 
[1.] ק"ת 3647, התשל"ז (6.1.1977), עמ' 682.
תיקונים:ק"ת 3903, התשל"ט (1.11.1978), עמ' 86;
ק"ת 4162, התש"ם (1.9.1980), עמ' 2351;
ק"ת 4949, התשמ"ו (27.7.1986), עמ' 1131.

מפת מסמך

1. הגדרות
2. איסור אריזה העלולה להעביר חומר מזיק
3. איסור אריזת משקאות כהליים
4. תנאים לייצור אריזה
5. אי העברת ויניל-כלוריד-מונומר למזון
6. שיטת הבדיקה והפקדת התקן
7. תחילה
8. השם