| 1. | הגדרות |
| 2. | איסור שיווק ביצים |
| 3. | ביצה ראויה למאכל אדם |
| 4. | אריזה לשיווק |
| 5. | אריזה סיטונית |
| 6. | אריזה קמעונית |
| 7. | סימון אריזה קמעונית |
| 8. | אחסון ומיון ביצי קירור |
| 9. | טמפרטורה בהובלה ובשיווק |
| 10. | סייג לתחולה |
| 11. | תחילה |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (שיווק ביצי מאכל), התשנ"ה-1994 1 בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה: |
| 1. |
| 2. |
| 3. (1) לא נמצא בה פגם מן המפורטים בסעיף 14ד(ב) לכללי המועצה לענף הלול (הסדרת ייצור, מיון ושיווק), התשכ"ח-1968 ((להלן - כללי המועצה לענף הלול); (2) אוחסנה - (א) בקירור - לא יותר מ-3 חודשים; (ב) שלא בקירור - 16 ימים או פחות. |
| 4. |
| 5. |
| 6. |
| 7. |
| 8. |
| 9. |
| 10. |
| 11. |