| 1. | הגדרות |
| 2. | הגבלת עיבוד בשר |
| 3. | הגבלת שיווק |
| 4. | מים מוספים |
| 5. | שיעור פוספטים |
| 6. | שיעור ניטרטים וניטריטים |
| 7. | סימון |
| 8. | חישוב המים המוספים |
| 9. | הכנת דוגמה לבדיקה |
| 10. | בדיקת מים וחלבון |
| 11. | בדיקת פוספטים |
| 12. | בדיקת ניטרטים וניטריטים |
| 13. | סייג לתחולה |
| 14. | תחילה |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (בשר מעובד), התשנ"ג-1993 1 בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה: |
| 1. |
| 2. |
| 3. |
| 4. |
| 5. |
| 6. |
| 7. |
| 8. |
| 9. |
| 10. |
| 11. |
| 12. |
| 13. |
14.
|