| 1. | הגדרות |
| 2. | ייצור בשר מגורם |
| 3. | מכונה לגירום בשר |
| 4. | מדור לגירום בשר |
| 5. | אחסנת חומר גלם |
| 6. | העברת חומר גלם |
| 7. | תנאים לייצור בשר מגורם |
| 8. | תהליך הייצור |
| 9. | הטמפרטורה בשעת הייצור |
| 10. | ניקוי המכונה |
| 11. | רופא וטרינרי |
| 12. | שיטות בדיקה |
| 13. | נטילת דוגמאות |
| 14. | אריזת הבשר המגורם |
| 15. | סימון האריזה |
| 16. | סימון אסור |
| 17. | החזקת חמרי אריזה |
| 18. | תעודת משלוח |
| 19. | שמירת דינים |
| 20. | תחילה |
| תוספת ראשונה | |
| 4. תעודה וטרינרית | |
| תוספת שניה |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (גירום בשר), התשמ"ד-1984 1 בתוקף סמכות שרי הבריאות לפי סעיף 10 לחוק רישוי עסקים, התשכ"ח-1968, ובתוקף סמכות המנהל הכללי של משרד הבריאות לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אנו מתקינים תקנות אלה: |
| 1. |
| 2. |
| 3. |
| 4. |
| 5. |
| 6. |
| 7. |
| 8. |
| 9. |
| 10. |
| 11. |
| 12. |
| 13. |
| 14. |
| 15. |
| 16. |
| 17. |
| 18. |
| 19. |
| 20. |
| 1. זיהוי הבשר המגורם/חומר הגלם* סוג הבשר שמנו הופק הבשר המגורם/חומר הגלם* .................................... סוג האריזה/המכל*................................................................ . מס' אריזות/מכלים* ......................... משקל כללי......................... מאוחסן ומובא בטמפרטורה ........................................................ תאריך הייצור .............................................................. משקל נקי .............................................................. _________________ * למחוק את המיותר. |
| 2. מקור הבשר המגורם/חומר הגלם* שם ומען של היצרן............................................................. שם הרופא הוטרינרי האחראי לפיקוח במפעל ......................................... |
| 3. יעוד המשלוח הבשר המגורם/חומר הגלם* המתואר לעיל מועבר מ- .................................. ל ............... בשעה ................. ברכב מספר............................ שם ומען של בעל הרכב ......................................................... |
| 4. תעודה וטרינרית אני .......................................... החתום מטה, רופא וטרינרי במפעל .................................. מאשר בזה שהבשר המגורם/חומרהגלם* המתואר לעיל מיוצר במפעל בעל רשיון לפי חוק רישוי עסקים, התשכ"ח-1968, שהוא תחת פיקוחי ועומד בתנאים הנדרשים לפי תקנות בריאות הציבור (מזון) (גירום בשר), התשמ"ד-1984 (להלן - התקנות).הבשר נבדק לפני יציאתו מהמפעל ועונה על דרישות התקנות. הבשר מועבר ברכב שנתקיימו בו דרישות תקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים להובלת בשר, דגים, עופות ומוצריהם), התשל"ב-1971. תאריך ........................ שמו המלא של הרופא הוטרינרי ................ מקום........................ ........................ חתימת הרופא הוטרינרי ................................ חותמת _________________ * למחוק את המיותר.
|