(3) נוסף על התעודה הרשמית הנזכרת בתקנות אלה, יש לצרף לכל משלוח של בשר מקורר או קפוא תעודה מאת רשות סניטרית רשמית של ארץ היצוא המעידה כי:
(א) הבשר הנזכר בתעודה הוא בשר קפוא או מקורר כמוגדר בתקנות אלה;
(ב) הבשר נשלח ממקום הקירור והקפאה שבארץ היצוא למחסן הקירור של האניה בכלי-רכב או באמצעי הובלה אחרים המיועדים במיוחד להובלת צרכי-מזון כאלה.
(4) כל משלוח של בשר מקורר או קפוא צריך לקבל הצהרה מאת רב החובל של האניה המובילה את הבשר, המצהירה:
(א) כשהבשר קפוא - כי החזיקוהו במשך כל זמן הנסיעה בטמפרטורה של 15° עד 18° פרנהייט ( 9.4° עד 7.7° צלזיוס).
(ב) כשהבשר מקורר - כי החזיקוהו במשך כל זמן הנסיעה בטמפרטורה של 28.4° עד 30° פרנהייט ( 2.4° עד 1.1° צלזיוס).