תאריך תצוגה: 01/01/1938
הקליקו על כותרת הסעיף
1. השם
2. פירוש
3. יבוא אסור
4. תעודות מארץ-המקור וכו'
5. עטיפות
6. מקומות הכנסת הבשר
7. פריקת המשלוח
8. תעודת שחרור
9. תעודת שחרור
תוספת

תקנות בריאות העם (בשר מיובא), 1938 1

 
1.   
2.   
3.   
4.   
(2) פתק, סימן, חותמת או תלוש אחר בתבנית מאושרת שתוכר ע"י המנהל הכללי של משרד הבריאות 2 יודבקו ע"י רשות מוסמכת בכל נתח בשר או חבילה המכילה בשר, לאות כי מלאו אחר התנאים המפורטים בתקנת משנה (1) דלעיל.
(3) נוסף על התעודה הרשמית הנזכרת בתקנות אלה, יש לצרף לכל משלוח של בשר מקורר או קפוא תעודה מאת רשות סניטרית רשמית של ארץ היצוא המעידה כי:
(א) הבשר הנזכר בתעודה הוא בשר קפוא או מקורר כמוגדר בתקנות אלה;
(ב) הבשר נשלח ממקום הקירור והקפאה שבארץ היצוא למחסן הקירור של האניה בכלי-רכב או באמצעי הובלה אחרים המיועדים במיוחד להובלת צרכי-מזון כאלה.
(4) כל משלוח של בשר מקורר או קפוא צריך לקבל הצהרה מאת רב החובל של האניה המובילה את הבשר, המצהירה:
(א) כשהבשר קפוא - כי החזיקוהו במשך כל זמן הנסיעה בטמפרטורה של 15° עד 18° פרנהייט ( 9.4° עד 7.7° צלזיוס).
(ב) כשהבשר מקורר - כי החזיקוהו במשך כל זמן הנסיעה בטמפרטורה של 28.4° עד 30° פרנהייט ( 2.4° עד 1.1° צלזיוס).
5.   
6.   
7.   
8.   9.   
תעודת שחרור
[1.] ע"ר 832, 1938, תוס' 2, עמ' (ע) 1160, (א) 1390;
תיקון:ע"ר 875, 1939, תוס' 2, עמ' (ע) 213, (א) 260.
[2.] הביטוי "מנהל שירותי הרפואה" הוחלף. ראה ההערה לסעיף 3 לפקודה, לעיל. 1324

מפת מסמך

1. השם
2. פירוש
3. יבוא אסור
4. תעודות מארץ-המקור וכו'
5. עטיפות
6. מקומות הכנסת הבשר
7. פריקת המשלוח
8. תעודת שחרור
9. תעודת שחרור
תוספת