| 1. | הגדרות |
| 2. | הובלת מוצרי מזון |
| 3. | תנאים בארגז |
| 4. | סימון ארגז קיבול |
| 5. | הובלת מוצרי מזון שונים |
| 6. | תחולה |
| 7. | שמירת דינים |
| 8. | תחילה |
| 9. | השם |
| תוספת |
תקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים להובלת בשר, דגים, עופות ומוצריהם), התשל"ב-1971 1 בתוקף סמכותי לפי סעיף 10 לחוק רישוי עסקים, התשכ"ח-1968, אני מתקין תקנות אלה: |
| 1. |
| 2. |
| 3. |
| 4. |
| 5. 1 לא יוביל אדם, לא יעמיס ולא ישווק בארגז קיבול אחד מוצרי מזון שונים אלא אם כל מוצר מזון ארוז בעטיפה והטמפרטורה בארגז הקיבול אינה עולה על 18 צלסיוס. |
| 6. |
| 7. |
| 8. |
| 9. |